Профорієнтація

В 25 травня 2016 року група учнів 7-9 класів школи-гімназії з метою профорієнтації завітала на IV регіональний фестиваль-виставку технічної творчості учнів професійно-технічних навчальних закладів «Творча молодь Вінниччини».

На виставці були  представленні роботи з промислового виробництва, транспорту і зв’язку, агропромислового комплексу і переробки сільськогосподарських продуктів, будівництва та деревообробки, торгівлі, сфери послуг, харчової промисловості, художніх промислів та народного ремесла. 

Під час фестивалю проходили майстер класи від учнів та майстрів ПТНЗ області. Також, дійство супроводжувалось творчими виступами, вокально-хореографічними композиціями, профі-шоу та демонстрацією театру мод.


Діти школи - гімназії приняли участь в творчих майстер-класах, ознайомились з доробками різних професійно-технічних закладів нашої області.



Хоча на початку Вінниця зустріла нас дощем, це не зіпсувало нам свята творчості та таланту!


1 коментар:

  1. Здорово! Мастер-классы и участие в них детей всегда впечатляет и запоминается надолго! Я вот бы на карвинг сходила))) Что-то я не слышала, чтобы у нас подобное проводили, а ведь должны же быть какие-то творческие отчеты! Надо будет последить за новостями в городе...

    ВідповістиВидалити