Чарівна осінь з Global Teacher Prize Ukraine 2017

Влітку в Україні був оголошена національна премія Global Teacher Prize Ukraine 2017. 



Я вирішила випробувати свої сили та відправила анкету і резюме досвіду роботи на оцінку компетентного журі. Дякуючи організаторам премії, команді ГС "Освіторія", кожен учасник відчував себе краплинкою освітнього чудодійства.
"Вітання найталановитішому та найкреативнішому агентові змін в освіті! 😉💫
Нашій команді щиро хочеться, аби те, що Ви читатимете нижче, сприймалося без пафосу та іронії, адже останні 5 місяців ми проживали разом із вами кожну нову номінацію, кожну отриману заявку, кожен відзнятий сюжет, абсолютно кожен Ваш як сумний, так і веселий життєвий досвід.
Ми неймовірно щасливі й вдячні, що Ви мрієте і підтримуєте розвиток ідей, які відкривають доступ до якісної освіти всім дітям, надихаєте інших учителів своїм позитивним прикладом, вмієте бути ефективними та виховуєте своїх учнів справжніми громадянами світу, не зупиняєтеся, хай як непросто часом буває!
Ми читали Вашу історію з величезним задоволенням та захопленням і по-доброму заздрили тим, кого ви навчаєте й запалюєте щодня!
Цього року Ви були дуже близькі до того, щоб увійти до ТОП-20, але ми точно знаємо, що для Вас навчання не закінчується із дзвоником на перерву, авжеж?  Як і натхнення та впровадження інновацій не закінчиться разом із премією Global Teacher Prize Ukraine 2017.
Ми знаємо, що Ви вболіваєте за кожного зі своїх учнів, так само й ми вболіваємо за Вас. Тому чекатимемо на Вашу анкету наступного року, адже #ВчителіВажливі і саме #ВчителіЗмінюютьСвіт!
Давайте разом мріяти й втілювати свої мрії у життя! Заради маленьких людей, які творитимуть майбутнє України й світу!".
Ще команда національної премії Global Teacher Prize Ukraine 2017 подарувала надзвичайну можливість бути присутнім 7-го жовтня в Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка наурочистій церемонії нагородження, зануритися в атмосферу освітянського креативу, поспілкуватися з однодумцями, пересвідчитися, що позитивні зміни в освіті вже тут, поруч із нами, і що є люди, які творять майбутнє і надихають інших.
Протягом 5-ти годин, з 17.00 до 22.00, на нас чекали червона доріжка, приємна музика, виставка позитивних змін в освіті, історія премії Global Teacher Prize Ukraine 2017, інтерв'ю з журналістами, фуршет і, звісно ж, нескінченні балачки одне з одним! 

Калинівська районна газета "Прапор перемоги", стаття "Навіть маленький успіх окрилює людину"

Немає коментарів:

Дописати коментар