Семінар - практикум

Сьогодні 16 березня 2018 року була учасником районного семінару для вчителів трудового навчання, який відбувся в Калинівській ЗОШ №3. Нас привітно зустріли учні та адміністрація школи. Учителі трудового навчання Наталія Бурдейна та Людмила Харченко
натхненно ділились своїм досвідом. Пані Наталія поділилась досвідом використання ІКТ на уроках трудового навчання як способу розвитку навичок, необхідних для набуття STEM-професій. 
А п. Людмила провела майстер-клас з виготовлення панчішної ляльки. Одну ляльку-хлопчика ми виготовили самі, а ляльку-дівчинку отримали в подарунок від вчителів-господарів свята. Від створення чудової лялечки власноруч отримали велике задоволення. 
Під час семінару я теж ділилась досвідом досягнення очікуваних результатів навчально-пізнавальної діяльності учнів 5 класу. 
Після науково-практичної частини семінару нас очікувала зустріч з вокальним колективом учителів школи "Мереживо душі". Від гарного співу стало радісно та легко на душі. Дякую всім організаторам креативного дійства за чудове свято творчості!!!







 







Немає коментарів:

Дописати коментар