Інноватика в сучасній освіті 2022

 23-25 листопада 2022 року відбулась Чотирнадцята міжнародна виставка «Інноватика в сучасній освіті» яку проводить Компанія «Виставковий Світ» за інформаційної та методично-організаційної підтримки Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».
У межах виставки «Інноватика в сучасній освіті» були проведені конкурси «Лідер інновацій в освіті», «Видатні наукові досягнення в освіті» й конкурс із 5-ти тематичних номінацій. На конкурси подано 425 робіт. Експертну оцінку якості робіт проводили науковці й фахівці наукових установ Національної академії педагогічних наук України, Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».
Вчитель трудового навчання та технологій Колосунова Тетяна Іллівна підготувала роботу для участі у тематичній номінації «Інноваційна діяльність закладу освіти в умовах цифрової трансформації освіти» та за результатами конкурсного відбору та експертизи за дану роботу ліцей №2 Калинівської міської ради отримав срібну медаль за інноватику в сучасній освіті та диплом за презентацію кращих здобутків і плідну діяльність з упровадження інновацій в освітній процес
Щиро вітаємо та бажаємо ще більших здобутків та перемог👏




Немає коментарів:

Дописати коментар