Участь у Міжнародній практичній конференції «ЮНЕСКО у дзеркалі досліджень молоді: сфера культури»

 5 квітня 2023 року учениця 8-А класу Головащенко Анна брала участь у Міжнародній практичній конференції "ЮНЕСКО" у дзеркалі досліджень молоді: сфера культури", що була проведена за ініціативи Комунального позашкільного навчального закладу «Київська Мала академія наук учнівської молоді» під Патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО. Метою конференції було залучення молоді до культурного надбання України, до проблем вивчення, збереження та популяризації унікальних пам’яток природи та культури Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО в Україні та за кордоном, а також для отримання учнями досвіду дослідницької діяльності та презентаційних навичок.

Під час роботи конференції у секції 4 "Культурна спадщина ЮНЕСКО: ініціативи молоді" Анна виступила з презентацією дослідження на тему "Нематеріальна спадщина Вінниччини – восковий вінок" (керівник Колосунова Т.І.).
Виступ нашої юної дослідниці був відзначений модераторами конференції як один з цікавих та творчих, що порушує проблеми пам'яток ЮНЕСКО на території України.
Декілька годин продовжувалося заслуховування проєктів. Неможливо зараз перелічити всі цікавинки конференції – повний звіт про захід буде оприлюднено у Бюлетені Національної комісії України у справах ЮНЕСКО, а тези кращих доповідей конференції опубліковано у збірнику тез.
Учасники конференції отримають сертифікати, а кращі доповідачі будуть відзначені дипломами.

Немає коментарів:

Дописати коментар